uitbreiden persluchtinstallatie

Uitbreiden persluchtinstallatie of aanpassen kan organisatorisch soms een belasting zijn, de fabriek moet zonder storingen verder, ruimte maken voor de installatie, inbreuk maken op bestaande leidingen nieuwe elektra aansluitingen. Uptech heeft op diverse plekken het project mogen doen zo als bij:

Friesland campina lummen   Perslucht capaciteit uitbereiden en een Heat of compression droger installeren.

Crown van Gelder velzen, perslucht installatie vernieuwen naar olievrije perslucht door middel van 2stuks centrifugaal compressoren.

Electrabel energie centrale Rotterdam , nieuwbouw perslucht installatie plaatsen met Heat of compression dryer, X8I regeling van Ingesollrand voor een zo economisch mogelijk energie verbruik, intelli flow voor constante werkdruk te garanderen.

verhuizen perslucht installatie

De RTC Group had de opdracht “verhuizen perslucht installatie”om vervangen de perslucht te plaatsen bij Indorama Rotterdam. Om aan de gevraagde 500m3/min te voldoen werden er meerdere centrifugaal compressoren opgesteld. Aangezien tijd leidende factor was heeft Uptech de helpende hand geboden in samen werking met Triton en de Heer transport bij het verhuizen van de per stuk 15ton wegende machines.

constructie plaatsen

Voor Kasteel metaal hadden wij de opdracht meegekregen “constructie plaatsen” van RVS en Glas prefab geproduceerde cleanroom waarin het afvullen van de beertender (5 liter tapvat) plaat vind bij de Heineken in st’ Petersburg op te bouwen, het elektra en inregelen van de luchtbehandeling konden wij gelijktijdig uitvoeren dit bespaarde kosten om een extra man mee te sturen. Door de perfecte voorbereiding en afspraken met firma van Uitert die de transport systemen in en om de zelfde ruimte moesten plaatsen waren wij ruim binnen het tijd schema klaar.