Installatie inspecteur

Titaan poeder verblazen en koelen tijdens de korte transport tijd van productie hopper naar de bunker is een complex systeem met veel leidingen afsluiters en pompen met verschillende mediums, waar in aanbouw snel een foutje gemaakt kan worden een taal barrière en cultuur verschil helpt daar niet bij. De installatie inspecteur van Uptech heeft daar tijdig sturing aan kunnen geven om de dwalingen van de lokale installateur weer ongedaan te kunnen maken en volgens de ontwerp specificatie van TBMA te kunnen opleveren.

Huntsman Huelva Spanje

Inbedrijfsteller

Melkpoeder is een groeimarkt, deze word ook steeds vaker afgevuld in Big bags. Dergelijke   installatie zeker voor baby voeding vragen extra aandacht. De inbedrijfsteller van Uptech verzorgd voor TBMA inbedrijfstellingen uit van dergelijke installatie zo als bij :

Friesland campina Bedum

Valio Lapinlahti Finland

machine inspectie

Uptech heeft voor de RTC group een technische machine inspectie gedaan van een 28 tal verschillende grondverzet machines en een 30 stuks 4×4 voertuigen, op een palmolie plantage in de buurt van Douala Cameroon.

Interim manager TD

Bij attractiepark Duinrell was er tijdelijk behoefte aan manager technische dienst, aangezien in het park een grote diversiteit aan techniek aanwezig is van water behandeling in het Tikibad tot mechanica, elektronica en hydrauliek in diverse attracties was Uptech de partij die dit kan en mocht hendelen.